56

Increderea in sine, Marimea Penisului si Succesul


56 Increderea in sine, Marimea Penisului si Succesul


Increderea in sine, Marimea Penisului si SuccesulDe ce oare cred unii barbati ca marimea penisului are vreo legatura cu succesul? Sunt barbatii cu penisuri mari mai norocosi in viata decat cei mai slab dotati? Daca succesul s-ar masura in tipetele de bucurie pe care le aude un barbat in timpul sexului, inseamna ca da, este mai norocos. Dar in afara de asta, marimea penisului nu se leaga de alte succese decat de asta (doar daca vrei sa ai succes ca un star porno, desigur.).

Un vagabond de pe strada care are penisul mare poate fi la fel de nefericit ca un barbat instarit cu penisul mic, chiar daca din motive diferite. Dar poti ajunge bogat sau sarac in functie de marimea penisului?

Succesul nu se masoara doar in functie de averea dobandita, bineinteles. Chiar daca banii sunt importanti, succesul nu trebuie cantarit in functie de averea dobandita din lacomie.
Chiar daca astfel se imbogatesc unii repede, poti avea succes doar daca te bucuri de viata asa cat de mult poti. Asta inseamna sa nu eziti sa iti folosesti banii pentru ceea ce vrei sa faci cu adevarat pentru a fi fericit. Dar inseamna si sa intorci favoarea comunitatii care a permis sa ai un astfel de succes si sa incerci sa ajuti programele de caritate sau sa creezi tu propriile proiecte, sau pur si simplu, sa ajuti oamenii apropiati tie. Poti fi cu adevarat fericit doar atunci cand realizezi ca sa daruiesti este mult mai satisfacator decat sa primesti.

Pana la urma, a fi norocos inseamna sa fii fericit cu viata ta si sa iti traiesti visele, de aceea are intelesuri diferite pentru oameni diferiti. Depinde de telurile tale. Daca te consideri norocos nu inseamna doar ca ti-ai atins telul, ci conteaza si pasii pe care ii faci pentru a ajunge la nivelul urmator.

Nu trebuie doar sa ai teluri, ca sa ai succes trebuie sa ai si o doza de pozitivism si de increderea in sine. Orice barbat poate fi atat de norocos pe cat vrea, daca are atitudinea potrivita. Chiar daca factorii fizici, precum penisul mare, infatisare placuta sau muschi puternici, de obicei, contribuie la mandria si increderea in sine a unui barbat, exista si multe alte elemente care pot sa afecteze atitudinea pozitiva si valoarea personala, si nu in ultimul rand, educatia primita de la parinti. La fel, daca ai un penis mare si o infatisare placuta, cu siguranta esti mai sigur pe tine. O educatie nepotrivita iti pot distruge increderea in viata si in tine. Trebuie ca parintii sa le ofere copiilor un mediu cat mai potrivit din punct de vedere fizic si mental, in care sa creasca, nu doar sa ii iubeasca, sa ii ingrijeasca si sa ii educe, ci sa ii asigure ca ii respecta ca pe niste oameni mari. Ai incredere in copil si da-i sansa sa se descurce singur cu problemele din jurul sau, indiferent cat de mic e si va creste sa fie un adult increzator in fortele proprii, constiincios si pozitiv, capabil sa se descurce in orice situatie, chiar si cu o problema asa de "majora" ca marimea penisului.

Sfarsit!

loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale