55

Sfat pentru barbatii cu penis mic. Partea a treia


55 Sfat pentru barbatii cu penis mic. Partea a treia


(continuare)

"Uita de sfaturile femeilor si ale consilierilor sexuali pe care le-ai citit undeva. Ei recomanda sa muncesti de doua ori mai mult daca esti slab dotat si sa te concentrezi pe imaginatie si tehnica, si ca trebuie sa faci totul pentru a o satisface pe ea. Uita de asta. Daca faci asta, iti vei confirma ca nu ai ceea ce trebuie. Uita de dorinta ta de a o satisface pe ea pentru un moment si cauta sa iti satisfaci propria placere. Daca asculti de sfaturile unor astfel de consilieri sexuali, vei ajunge sa te simti atat de rau si de nesigur pe tine, incat vei ajunge sa te bucuri doar de sex "spiritual". Acestia spun ca barbatii mai putin dotati vor sa gaseasca o femeie care sa ii iubeasca si careia sa ii fie indeajuns de mila de el incat sa aiba cu ei o relatie solida, bazata doar pe sentimente. Dupa acestia, barbatii cu penis mic nu se mai pot simti bine deloc atunci cand fac sex. Daca femeia nu are orgasme cutremuratoare din penetrare, nu inseamna ca nici tu nu trebuie sa ai. Daca te iei dupa sfaturile lor, esti condamnat sa cauti o situatie unde amandoi trebuie sa fiti profund indragostiti si unde sexul consta cel mai mult in plimbari sub clar de luna, saruturi intense, imbratisari lungi si atingeri. Dragostea vine pana la urma. Nu trebuie sa o cauti. Iesi in lume si distreaza-te cu fetele!"


Iata o opinie deschisa si mai cinstita decat toate cuvintele goale pe care le-ai auzit de la unii terapeuti sexuali. Daca ti-ai pierdut orice speranta si increderea in tine, incearca sfatul acestui tip. Are dreptate. Societatea moderna a pus accent pe infatisarea fizica si pana si femeile au ajuns sa fie mai nesigure ca niciodata. Pentru fiecare barbat nesigur care exista, este o femeie de doua ori mai nesigura. Imagineaza-ti cum e sa te trezesti in fiecare dimineata si sa nu poti scoate capul in lume fara sa te machezi macar putin. Daca fata le face pe femei sa fie nesigure pe ele, imagineaza-ti cum se simt in ceea ce priveste restul corpului lor.

Lipsa de incredere le face pe femei sa fie nesigure pe puterile lor. Si cu siguranta ca au alte probleme decat sa se gandeasca la cat de mic e penisul unui barbat. Vor sa cunoasca un barbat si daca este acceptabil, vor sa faca sex cu el, indiferent de marimea penisului lui. Femeile singure nu sunt asa pentru ca ar fi urate, ci pentru ca nu au acea siguranta in ele incat sa se cupleze cu cineva. Isi fac mai multe griji decat iti poti imagina si au nevoie de cineva care se le inspire incredere in ele. Trateaza femeia cu respect, poarta-te cu incredere in jurul ei si va fi a ta cu siguranta.

Citeste mai departe: Increderea in sine, marimea penisului si succesul.
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale