48

Tipul si marimea penisului


48 Tipul si marimea penisului


Penisurile negrilor sunt cele mai mari - penisurile asiaticilor sunt cele mai mici - penisurile albilor sunt medii
Expresia "barbati negri bine-dotati" este pentru multi oameni doar un mit.

Un asa zis "expert in sex" iti va spune de legenda negrului cu penisul mic si a asiaticului cu penisul mare. Cu siguranta, va incerca sa te convinga de faptul ca este un mit. Asemenea exemple sunt exceptii si nimeni nu tine cont cu adevarat de ele. Daca doi din zece negri au penisuri mai mici decat barbatii albi obisnuiti, dar ceilalti opt au penisurile mai mari, atunci cine are penisul mai mare?

Intreaba un adevarat expert: prostituatele sau homosexualiiMai multe prostituate au admis ca penisurile negrilor sunt in general mai lungi si mai groase si ca asiaticii le au mai scurte si mai subtiri.

Albii se afla la mijloc, chiar daca unii dintre ei au penisuri la fel de mari ca si negrii. Acestea au spus ca nu este in avantajul lor sa insulte asiaticii pentru ca ei sunt clientii lor cei mai fideli. Tarfele, care fac sex cu pana la 15 barbati pe zi, ii prefera pe asiatici pentru ca un penis mic nu le epuizeaza atat de mult.

Barbatilor gay confirma afirmatiile prostituatelor.
Multi homosexuali au contact manual cu sute si chiar mii de penisuri si, de aceea, opiniile lor pot sa fie luate ca fapte. Ultima replica pentru "misterul" acesta vechi de sute de ani: Penisurile negrilor sunt cele mai mari, penisurile asiaticilor sunt cele mai mici, iar cele ale albilor se afla la mijloc.


Inca nu te-ai convins?


Pentru aceia care nu cred in observatiile prostituatelor sau gay-lor si au nevoie de ceva mai stiintific:

"Penisul uman arata specificitatea speciilor superioare ca structura genitala elaborata. Marimea penisului variaza de asemenea intre populatii, fiind cea mai mare printre populatiile africane, mai mica printre populatiile europene si cea mai mica printre populatiile est-asiatice, dar si cu intrepatrunderi substantiale (Miller, Geoffrey F. (1994) Evolutia creierului uman prin cresterea selectiei sexuale: mintea ca dispozitiv de curte schimbatoare. pp 185)."

Un chirug din Armata Franceza (1898/1972), in varsta de 30 de ani, specialist in bolile genitale, se refera la numeroasele distinctii anatomice care arata ca albii se afla intre negri si orientali in ceea ce priveste marimea penisului. "...marimea penisului (orientalii cei mai mici si negrii cei mai mari). Am facut o medie a penisurilor in erectie pe baza etnografica si am putut aproxima: orientalii, de la 10 la 14 cm in lungime si 3 cm in diametru; caucazienii, de la 14 la 15.5 in lungime si 4 in diametru; negrii, de la 16 la 20 in lungime si 5 in diametru." (Rushton, J.P. & Bogaert, A.F. (1987) Diferentele rasiale in comportamentul sexual: Testarea unei ipoteze evolutionare. Journal Research in Personality 21(4): pp. 536-7).


Diferentele rasiale in ceea ce priveste marimea testiculelor si marimea vaginuluiAceste diferente rasiale sunt de asemenea valide atunci cand se ia in calcul marimea testiculelor, chiar daca albii si negrii sunt foarte apropiati. Testiculele unui barbat alb sunt de pana la doua ori mai mari decat cele ale unui barbat din Orientul Indepartat.

"Chiar daca masurarea marimii testiculelor subiectilor vii este greu de standardizat, acestia sugereaza ca japonezii si coreenii au testiculele mai mici decat caucazienii. Cantarirea la autopsie este mai precisa si a aratat ca marimea a fost de doua ori mai scazuta le cei doi chinezi analizati fata de barbatul danez analizat. Diferentele in marimea corpului aduc contributie mica la aceste valori." (Diamond, JM (1986) Variatia in marimea testiculelor umane. Natura (London) 320: 488)


Faptul ca asiaticii au testicule si penisuri mai mici indica faptul ca produc si mai putina sperma decat albii si negrii. Asta ar putea explica de ce barbatii din Orientul Indepartat au prezentat un interes mai mare in produse care imbunatatesc cantitatea de sperma. Daca este sa ne luam dupa populatia lor imensa, nu ar trebui sa isi faca prea multe griji in legatura cu calitatea spermei.

Diferentele in marimea organelor genitale ale barbatilor sunt valide si pentru femei, chiar daca mai putin grava. In medie, femeile asiatice au vaginele mai mici decat cele albe sau negre.

Chiar daca unii cred ca este o dovada de superioritate a genelor negre, un alt motiv in ceea ce priveste diferentele marimii penisului si testiculelor printre populatii diferite poate fi acela ca femeile asiatice au fost mai fidele decat surorile lor negre din Africa. Din ceea ce se stie despre cimpanzei si gorile, nevoia pentru un penis mare creste odata cu cresterea promiscuitatii feminine. Cu cat exista mai multe tipuri de sperma intr-un vagin, cu atat mai important este pentru un barbat sa aiba un penis lung si gros, pentru a se asigura ca el va fi cel dintai.

Diferentele dintre unghiurile de erectieSe pare ca mai exista o diferenta rasiala in ceea ce priveste penisul, unghiul de erectie. (Afla cum iti poti mari penisul)
Un raport etnografic arata ca barbatii din Asia de Est de obicei au erectii mai puternice decat negrii, adica unghiul de erectie este paralel cu corpul, iar albii au penisul indreptat spre dreapta corpului si sunt mai flexibili.

Citeste mai departe: Si barbatii prefera femeile cu marime: Labii mari
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale