43

Un truc pentru a o face sa admita ca prefera un penis mai mare in locul penisului tau!


43 Un truc pentru a o face sa admita ca prefera un penis mai mare in locul penisului tau!


Ca majoritatea barbatilor, probabil ca vrei sa stii cat de mult apreciaza prietena ta marimea penisului tau. Daca ai citit capitolele anterioare, stii cu exactitate unde te incadrezi pe scala marimii si stii si cum iti vede prietena marimea penisului. Asa ca nu o mai deranja cu intrebari despre marimea preferata de ea sau ce crede despre penisul tau.

Daca nu ai penisul mare, e posibil ca partenera ta sa iti spuna frecvent ca iti iubeste penisul. Asta este grozav, il iubeste. Dar l-ar iubi si mai mult daca ar fi mai mare? Sigur ca da, deja stii asta. Totusi, daca iti spune ca penisul tau este mare, iar tu stii ca nu e, intreab-o de ce te minte.

Iata un truc pentru a o face pe prietena ta sa iti spuna adevarul despre ceea ce gandeste cu adevarat in legatura cu marimea penisului tau (nu este necesar in cazul in care ai un penis de nota A):

Spune-i: "Imagineaza-ti ca exista un alt barbat, o copie a mea, o clona. Corp, personalitate, totul este la fel cu exceptia unui singur lucru. Clona are un penis mai mic decat al meu. Un centimetru mai putin in circumferinta si lungime. Acum imagineaza-ne pe amandoi in fata ta. Pe care l-ai alege sa faci sex?"

Daca nu esti dintre cei 0.1% din barbatii ale caror penisuri sunt prea mari pentru majoritatea femeilor, aceasta te va alege pe tine, desigur. Dar poate isi da seama ca este un truc si spune ca va alege pe amandoi pentru ca ii 'place varietatea". Insista ca nu poate avea decat unul pentru ca celalalt se va disparea. Cu siguranta te va alege in favoarea clonei.

Apoi continua: "Ok, acum imagineaza-ti aceeasi clona, dar cu un penis mai mare decat al meu, cu un centimetru mai lung si mai gros. Ce alegi acum?"

Nu va raspunde. Adevarat, este o intrebare ciudata, insa care aduce in fata adevarul si arata cea mai ascunsa dorinta a femeii tale. Nu este o situatie din care sa castigi ceva pentru ca desi te va alege pe tine, tu nu o vei crede.

Dar sa spunem ca insista si repeta ca nu il vrea deloc pe cel mai mare. Pacaleste-o astfel: "Ok, imagineaza-ti ca eu nu exist, in schimb cele doua clonesunt reale, una are un penis mai mic decat al meu si cealalta are penisul mai mare. Pe care il alegi acum?"

Oblig-o sa aleaga, asa cum a fost capabila mai devreme. Cel mai probabil il va alege pe cel mai mare. Asta inseamna ca nicio fata normala nu il va alege pe tipul cu penisul mai mic, chiar daca toate celelalte trasaturi ar fi egale. Iar cel mai mare penis este pentru ea mai bun dar, cu siguranta, si-ar dori sa fie un pic mai mare.

Atentie: nu folosi trucul decat daca aceasta minte despre marimea penisului tau. Altfel, vei crea o problema in loc sa rezolvi una.

Daca esti timid si nu stii cum sa seduci o fata, afla mai multe din Tehnici de seductie rapida.

Citeste in continuare: Femeilor le pasa de marimea testiculelor si de ejaculare
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale