41

Marimea vaginului


41 Marimea vaginului


Vaginul poate fi relaxat sau excitat. Atunci cand este relaxat, peretii sunt lipiti unul de celalalt, iar cervixul sta mai aproape de partea din fata. Atunci cand este excitat, cervixul se ridica si peretii vaginului se desprind unul de celalalt. Asta inseamna ca vaginul este mai lung si mai gros.

Atat in stare de relaxare cat si in stare de excitare, peretii vaginului sunt foarte elastici si se pot intinde enorm in lungime si in latime. Diferenta este ca daca se intind in stare de relaxare, apare un discomfort sau chiar durere, in timp ce atunci cand sunt intinsi in stare de excitare, cauzeaza placere (pana la o limita, bineinteles!).

Marimea medie a vaginuluiRelaxat

  • lungime: 9-10 cm
  • diametru: sub 2-3 cm


Excitat

  • lungime: 13-15 cm
  • diametru: 3-6 cm (mai stramt la intrarea vaginului)


Intins

  • lungime: 20-22 cm
  • diametru: 6-8 cm (mai mult la nastere)

Peretele de jos al vaginului este mai lung decat cel de sus, iar cervixul iese in afara si da impresia ca vaginul este mai scurt decat in realitate. (Pentru mai multe diagrame ale marimii vaginului vezi pagina 18).

Variatii in marimile vaginuluiVaginele variaza in marime la fel ca si penisurile. Vaginele mai lungi se dilata mai mult decat cele mai scurte.

Compara tabelele urmatoare (valori estimative):

FemeiMarimea vaginuluiProcent din femei
Foarte mic0.1%?
Mic10%
Mediu60%
Mare20%
Foarte mare10% *

BarbatiMarimea penisuluiProcent din barbati
Foarte mic5%
Mic25%
Mediu40%
Mare25%
Foarte mare<5%

* Din cauza nasterii, exista multe femei cu vagine largi si foarte largi. Acesta este unul dintre motivele pentru care barbatii incep sa caute alte femei, dupa ce sotia lor a nascut, pentru ca sunt intimidati de spatiul in plus.

Este bine totusi ca femeile sa isi recupereze forma vaginului din nou. Exista exercitii care sa le ajute sa reuseasca asta (Kegel etc), dar asta nu este scopul site-ului. (De fapt, femeile ar trebui sa inceapa un program de remodelare a vaginului cu mult inainte de nastere, astfel incat sa nu existe probleme mai tarziu.) In schimb, operatia de "ingustare a vaginului" NU este recomandata. Adesea, aceasta face ca vaginul sa isi piarda din elasticitate si sensibilitate. Nu trebuie facuta decat in cazuri extreme.

Care este marimea vaginului partenerei tale?Cu siguranta ca orice barbat se intreaba cat de mare este vaginul prietenei sale. Sa spunem ca tu ai un penis lung de 15 cm in erectie totala. Poate ca te gandesti ca prietena ta are de asemenea 15 cm in adancime pentru ca atunci cand o penetrezi total, ii atingi capatul vaginului. Tine insa in minte ca si prietenul ei de dinainte cu 20 cm ii atingea capatul vaginului atunci cand o penetra. Asta inseamna ca vaginul s-a intins cu 5 cm in plus.

Care este lungimea maxima a vaginului ei? Greu de spus. Ar trebui sa inserezi un obiect indeajuns de lung pentru a putea masura partea care poate fi inserata. Cu siguranta nu vrei si nici nu ar trebui sa ajungi atat de departe, dar inca te mai intrebi cati cm din lungimea penisului pot intra in partenera ta. Ia in considerare faptul ca vaginul unei femei obisnuite poate permite intrarea unui penis de 23 cm in lungime si 7 cm in grosime. Insa adevaratele regine ale marimii pot face sex si cu un penis de pana la 30 cm in lungime si 8 in grosime!

Citeste mai departe: Sansele de a-ti satisface noua iubita
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale