40

Marimea ideala a penisului


40 Marimea ideala a penisului


Evident, nu toate penisurile au aceeasi lungime sau circumferinta. Asta inseamna ca trebuie sa afli unde te incadrezi pe scala preferintelor femeilor si ce cred acestea despre penisul tau.

Pentru vasta majoritate a femeilor, penisul barbatului este incadrat in una dintre urmatoarele categorii (dupa definitiile anterioare despre mic, mare etc. pentru lungime si circumferinta):

 1. ideal (perfect)
 2. foarte satisfacator, dar nu ideal
 3. satisfacator
 4. placut
 5. nesatisfacator

  = prea mic in lungime si circumferinta, sau prea
  mare sau orice alta combinatie intre mic si mare


Graficul preferintei pentru marimea penisuluiAcest grafic arata posibilele combinatii intre lungimea si circumferinta penisului in intervale de 1 cm. Pentru fiecare combinatie, graficul arata cum vad femeile aceste penisuri in functie de preferintele lor (de la A la E), mai concret cate de capabile sunt acestea de a satisface o femeie obisnuita.

Uita-te pe acest grafic, localizeaza unde se incadreaza penisul tau, din punct de vedere al lungimii si circumferintei. Unde se intalnesc cele doua axe, aceea este nota pe care femeile o acorda marimii penisului tau.


Exemple (extrapolate din tabelul de mai sus)

 • La 14 cm in lungime si 18 cm in circumferinta, penisul tau este placut (prea scurt, dar foarte gros) = D.
 • La 20 cm in lungime si 13 in grosime, este din nou placut, dar nu si satisfacator (mare in lungime, dar mic in grosime) = D.
 • La 19 cm in lungime si 15 in grosime, este foarte satisfacator, dar nu ideal (mare in lungime, dar putin peste medie din circumferinta) = B.
 • La 15 cm in lungime si 14 cm in grosime, este la limita dintre placut si satisfacator. Multe fete s-ar putea sa nu fie satisfacute. Aceasta este nota C.
 • La 13 cm in lungime si 12 in grosime, este clasificat E: nesatisfacator.
 • La 30 in lungime si 23 in grosime, vei avea un E de la majoritatea femeilor pentru ca esti supradotat!

Nota: Sa fie clar ca majoritatea barbatilor se afla intre D si C. Penisurile de marimea A sunt probabile pentru mai putin de 10% dintre barbati.

Niciodata sa nu te gandesti ca femeile vor numai un penis de nota zece. Vasta majoritate a femeilor prefera un barbat care arata bine si este placut si are un penis B sau C (si ceva bani!) in favoarea unui tip cu un penis de nota A.

Sa spunem totusi ca cineva are un penis de nota C ca si in exemplul de mai sus. Sunt sanse ca unei fete obisnuite sa i se para in regula. S-ar putea chiar sa i se para ca penisul lui este perfect. Pana la urma, exista multi barbati care au penisuri mai scurte si mai subtiri de atat. Dar daca ar fi sa aleaga intre el si o clona a sa (acelasi caracter etc.), insa cu un penis de nota B ca in exemplul de mai sus, ce crezi ca va alege? In adancul sufletului, nicio femeie normala nu va alege unul cu un penis mai mic. Mai multe despre asta, mai tarziu.

Penis urat - Penis frumos: Care e treaba cu "aspectul" penisului?Notele din graficul de mai sus arata doar aspectul marimii penisului. O alta categorie poate fi stabilita in functie de aspectul estetic, ceea ce ar face lucrurile mai complicate. Un penis poate fi evaluat la nota A pentru marimea sa, dar poate sa arate foarte urat in ochii unei femei. Sau poate lua nota C si sa fie foarte frumos.

Femeile spun ca felul in care arata un penis este determinat de aspectul intregii zone genitale:

 • proportiile, adica marimea testiculelor versus cea a penisului
 • felul in care atarna penisul in stare flasca si erecta
 • curbura penisului
 • forma penisului
 • culoarea, textura pielii
 • musculatura penisului (venele)
 • felul in care testiculele sunt atasate de penis
 • felul in care totul este atasat de corp

Tipii supraponderali tind sa ia mai putine puncte din acest punct de vedere. Penisurile necircumcise sunt de obicei considerate mai putin atractive, in special atunci cand preputul se intinde peste capatul penisului. In plus, multe femei pretind ca parul mai stufos si mai lung din zona pubiana fac penisul sa arate mai putin atractiv si spun ca baietii ar trebui sa se gandeasca sa se epileze in acea zona. Ca barbat este greu sa vezi cum o tunsoare poate face diferenta pentru carisma organelor tale genitale. In loc sa incerci sa intelegi asta, mai bine gandeste-te ca si barbatilor le place sa vada femeile fara par in zona lor intima, asa ca asta probabil explica punctul lor de vedere.

Citeste in continuare: Marimea vaginului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale