38

Testul cu pupila ochiului: Testarea reactiilor femeilor la marimea penisului


38 Testul cu pupila ochiului: Testarea reactiilor femeilor la marimea penisului


Cum reactioneaza femeile la vederea diferitelor marimi de penisuri?

Cea mai buna cale de a spune daca oamenilor le place ceea ce privesc este prin analizarea reactiei pupilei ochiului. Ochii nu mint. Chiar si sub aceleasi conditii de lumina, pupila se schimba atunci cand vede ceva care ii face placere sau nu. Cresterea diametrului pupilei inseamna atractie, scaderea inseamna repulsie.


Mai jos vei gasi descris un experiment stiintific care studiaza reactiile ochilor femeilor atunci cand se confrunta cu diferite marimi de penisuri.

Importanta Marimii Penisului - Experiment 1:

 • Zece subiecti masculini sunt alesi pentru a participa la acest studiu. Toti au diferite marimi ale penisurilor, de la cel mai mic pana la cel mai mare (de la 10 cm in lungime si 7.5 cm in grosime, pana la 28 cm in lungime si 20 in grosime).
 • Toti barbatii sunt circumcisi iar forma penisului este aproape la fel in toate cazurile ("normala") pentru a evita ca femeile sa aiba anumite preferinte sau sa respinga anumite penisuri.
 • Toti barbatii au aceeasi culoare a pielii (caucazieni) pentru a evita ca femeile sa isi exprime favoritismele rasiale.
 • Fiecarui barbat ii este explicata procedura pe care trebuie sa o urmeze. Acestia sunt condusi catre partea stanga a camerei, divizata de un ecran subtire care acopera peretele. Barbatii nu pot vedea cealalta parte a camerei.
 • Zece femei asteapta intr-o alta camera. Acestea vor intra una cate una in partea dreapta a camerei despartite de ecran.
 • Ecranul are un fel de orificiu, care va expune penisurile barbatilor in fata femeilor.
 • O camera mica plasata dincolo de orificiu va inregistra reactiile lor.
 • Iluminarea camerei este aranjata in asa fel incat sa nu afecteze pupila ochiului femeilor, deci pentru a evita aparitia unor schimbari nedorite in masuratorile pupilei.
 • Toti barbatii trebuie sa aiba erectie. Prima femeie este rugata sa intre in partea a doua a camerei si sa ia loc pe scaunul din fata orificiului.
 • In ordine aleatorie, fiecare barbat isi aduce penisul in erectie prin deschizatura si il tine acolo timp de 15 secunde.
 • Aceeasi procedura este urmata de restul femeilor, chiar daca ordinea in care barbatii isi arata penisul este in continua schimbare.
 • Toate femeile trec de doua ori.

RezultateUsoare cresteri in diametrul pupilelor au fost observate la fiecare femeie la vederea a cinci din cele 10 penisuri, cele care sunt considerate medii, de la cele mai mici pana la cele mai mari. In cazul a opt din zece femei s-a observat o reducere a marimii pupilei atunci cand au vazut doua dintre cele mai mici penisuri. Pupilele a noua din cele zece femei s-au marit progresiv si dramatic dupa ce au vazut cele trei penisuri mai mari. Dupa experiment, toate femeile au fost invitate sa completeze anonim un chestionar scurt si atunci cand au fost intrebate care penis le-ar placea mai mult la partenerul lor, majoritatea l-au ales pe cel de-al treilea si cel de-al doilea dintre cele mai mari trei penisuri, respectiv cel de 20 cm lungime si 16 cm in grosime si cel de 23 cm lungime si 18 grosime. Opt femei au raspuns cu da la intrebarea daca ar vrea sa petreaca o noapte cu un barbat care are un penis atat de mare precum cel mai mare pe care l-au vazut aici.

Citeste mai departe: Experiment 2. Testul raspunsului vaginal
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale