37

Ok, femeile vor penisuri mari, dar CAT de mari?


37 Ok, femeile vor penisuri mari, dar CAT de mari?


Stii deja ca majoritatea femeilor prefera penisuri mari si stii si de ce le prefera. Stii si ce inseamna pentru femei un penis mic si ce inseamna un penis mare. Dar nu stii cu exactitate cat de mare vor ele sa fie penisul. Chiar daca tabelele anterioare iti pot arata cum apreciaza femeile lungimea si grosimea, acestea nu iti arata si ce cred femeile despre diferitele combinatii dintre acestea.

Ce este mai importanta, lungimea penisului sau circumferinta?In general, femeilor le pasa mai mult de grosime decat de lungime. Poti sa ai 20 cm lungime si 16 cm in grosime, cert este ca majoritatea femeilor sa prefera un penis de 18 cm in lungime si 14 cm in grosime. Russell Eisenman de la Universitatea din Texas a facut un sondaj despre efectul grosimii penisului versus lungimea penisului. Rezultatul: 45 din cele 50 de femei au spus ca grosimea penisului este mai importanta.
Dar lucrurile nu sunt asa de simple:

Care penis este preferat de o femeie obisnuita:

exemplul 1: Aici prefera un penis mai gros.

LungimeCircumferinta
penis A20 cm12.7 cm
penis B17.8 cm15.2 cm


exemplul 2: Aici prefera un penis mai lung si mai subtire.

LungimeCircumferinta
penis A20 cm12.7 cm
penis B12.7 cm14 cm

Al doilea exemplu arata ca uneori femeile sunt mai interesate de lungime decat de circumferinta. In acest caz, acel centimetru in plus in grosime la penisul B nu se compara cu lungimea mult mai mare a penisului A. Ci arata ca totul depinde de combinatia dintre lungimea penisului si circumferinta penisului.

Asadar, care sunt lungimea si circumferinta penisului pe care femeile le prefera? Dupa cum poti vedea, nu e o intrebare usoara, pentru ca preferintele femeilor pentru marimea penisului reprezinta, mai degraba, un interval de dimensiuni decat o masura precisa. Oricum, trebuie sa ai o informatie mai concreta decat "mare" sau "mai mare decat media".

Cum afli asta?Poti intreaba cateva femei. Crezi ca raspunsurile lor iti vor arata adevarul? Poate, dar pana si acele femei care admit cu incantare ca un penis mai mare este mai bun, nu spun si cat de mare vor sa fie si mai ales, cat de gros. Nu este cale destul de buna pentru a afla adevarul. Adevarul provine din fapte. Iar faptele nu sunt ceea ce spun oamenii, ci ceea ce fac.

Ar fi interesant sa fii o musca si sa poti urmari toate tipurile de femei in timpul experientelor lor sexuale. Dupa ce observi ce experiente are o femeie cu diferite penisuri, poti sa iti faci o idee despre preferintele ei. Daca ai face asta cu mai multe femei, poti stabili un esantion. Asta poate fi adevarul. Ideea este sa poti afla ce marimi prefera femeile prin observarea reactiilor lor la diferite marimi de penisuri.

De aceea, poti face oricare din cele doua teste:

  1. Poti afla cum apreciaza femeia o marime de penis in functie de cum le priveste si analizeaza.
  2. Poti afla cum reactioneaza vaginul femeii dupa penetrarea cu diferitele marimi.

Citeste in continuare: Testul cu pupila ochiului: Testarea reactiilor femeilor la marimea penisului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale