36

Lungimea si circumferinta penisului. Ce inseamna pentru femei un penis mare si un penis mic?


36 Lungimea si circumferinta penisului. Ce inseamna pentru femei un penis mare si un penis mic?


Chiar daca lungimea si grosimea penisului adesea au o legatura intre ele, nu este asa intotdeauna. Un penis mare in lungime poate sa nu fie mare in grosime si viceversa. Pentru a deslusi problema, afla mai intai ce parere au femeile despre fiecare dimensiune separat.

Primul tabel demonstreaza cum vad femeile lungimea penisului; al doilea arata cum vad femeile circumferinta penisului. Tine minte ca in realitate o femeie nu se gandeste la marime in cm, nici macar nu incearca sa o estimeze. (Pagina 40, Marimea Ideala a Penisului, arata un grafic ce demonstreaza cum noteaza femeile penisurile in functie de lungime si circumferinta in toate combinatiile si arata marimea ideala pentru femei.)

Ce cred femeile despre lungimea penisuluiDaca lungimea este:Iti spun ca este:In mintea lor isi spun:Pentru ca de fapt cred ca este:
sub 13cmbunaaoleu!minuscula
13-15cmperfectaof!mica
15-17cmmarehmm ...medie
17-19cmasa de maredaaaa!mare
19-21cmprea mareDAAAA!!!perfecta
21-24cmOh, Doamne!Wooow!!!foarte mare
peste 24cmWTF?WTF?uriasa

Ce cred femeile despre grosimea penisului (circumferinta)Daca grosimea este:Iti spun ca este:In mintea lor isi spun:Pentru ca de fapt cred ca este:
sub 11cmbunaaoleu!minuscula
11cm-13cmperfectaof!mica
13cm-15cmmarehmm ...medie
15cm-16cmasa de maredaaaa!mare
16cm-17cmprea mareDAAAA!!!perfecta
17cm-19cmOh, Doamne!Wooow!!!foarte mare
peste 19cmWTF?WTF?uriasa *

* uriasa: orice mai mare de 19 cm in circumferinta. Chiar daca putine femei s-ar simti bine la inceput sa fie penetrate de un astfel de penis, dupa o perioada, vaginul amorteste in loc sa ajunga la orgasm, din cauza presiunii. Alte cateva femei reactioneaza invers. Acestea se bucura de un penis de marimea asta abia dupa un timp.

Atunci cand se masoara circumferinta penisului, un sfert de cm inseamna o diferenta substantiala.


Daca penisurile A si B, au aceeasi lungime, iar A masoara 4 cm in grosime si B 5 cm, atunci B este cu 137% (aproximativ de 1.4 ori) mai mare in volum, inseamna ca acesta va intra in vagin cu mai mult de o treime decat penisul A.

Nu pare mult o treime? Ca sa iti dai seama de asta gandeste-te la doi baieti, amandoi slabi si cam de aceeasi inaltime, dar unul are 57 kg, iar celalalt este musculos si cantareste 78 kg (137% mai mult). Ti-ar placea sa fii cel care cantareste 57 cm sau cel de 78?

Vezi diferenta atunci cand o femeie face o comparatie intre un penis de 4 cm grosime (penis A) si cel al iubitului ei anterior, care masura 5 cm (penis C)? Asta inseamna 180% mai mult penis. E ca si cum ai pune un tip musculos de 100 kg alaturi de unul de 57. Cu care crezi ca vrea sa fie? Asta este si modul in care vaginul ei ii percepe penisul. Afla mai multe despre cum iti poti mari penisul!

Ce mai poti spune despre fostul ei iubit care are 7 cm in grosime (penis D)? Penisul lui e de 280% mai mare decat al celuilalt (daca penisul lui cantareste jumatate de kg, atunci cel al fostului cantareste 1.3 kg). De fapt, penisul acestuia e si cu 7 cm mai lung decat penisul de 14 cm, ceea ce inseamna ca este cu 400% mai mare decat acesta, iar vaginul ei avea de patru ori mai mult penis in el decat de la acesta! Chiar daca penisul E poate fi descris ca imens si prea mare pentru o multime de femei, multe si-ar dori sa faca sex cel putin odata cu un astfel de penis.

Citeste in continuare: Ok, femeile vor penisuri mari, dar CAT de mari?
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale