34

Cum sa iti masori penisul


34 Cum sa iti masori penisul


Cei mai multi barbati stiu deja masurile penisului lor, dar este utila o discutie despre cum ar trebui sa iti masori circumferinta si lungimea penisului.

 • Lungimea penisului:

  Atunci cand penisul este in erectie totala, apasa-l in jos pana cand obtii un unghi drept fata de corp. Masoara in lung de la baza pana la capat.

  Unii oameni spun ca e mai bine sa apesi rigla cat de mult se poate pe osul pubian. Numai ca oamenii supraponderali pierd o mult din lungime din cauza grasimii care se suprapune pe osul pubian. Daca ar presa rigla inauntru le-ar da o masura reala chiar daca in timpul sexului, acestia nu vor fi capabili sa foloseasca acei 4-5 cm in plus. Cea mai corecta cale de masurare este sa tii rigla de-a lungul penisului, fara sa o apesi.

 • Circumferinta penisului:

  Masoara in jurul partii celei mai groase a penisului in timpul erectiei totale.

  Circumferinta penisului o poti afla daca masori latimea penisului, la varful penisului, dar asta nu este o metoda precisa pentru ca penisul nu este perfect rotund. Pare mai lat de sus decat dintr-o parte. De asemenea, penisul nu este tocmai un cilindru. De obicei, are o parte mai subtire si una mai lata. Pentru un cerc, circumferinta ar trebui masurata in diametru * pi (pi=3.14).

  Unele sondaje de pe internet arata ca ar trebui sa iti masori penisul in punctul cel mai gros, indiferent unde este acesta, chiar si la varf. Multi oameni sunt de acord cu asta. Asta pentru ca la unii barbati, partea cea mai groasa a penisului este capul. Oricum, daca urmezi strict regula asta poti sa obtii niste date false:

Care este cel mai gros din imagine?

Dupa regulile de mai sus, penisul din dreapta este mai mare deoarece capul este un pic mai mare decat cel mai gros punct al penisului din partea stanga (trunchiul). Dar adevarul este ca cel din stanga va umple vaginul unei femei cu 70% mai mult decat cel "mai mare" (aproape de doua ori ca volum!).

Citeste in continuare: Ce cred femeile despre penisul tau
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale