32

Varietatea in marimile penisului


32 Varietatea in marimile penisului


Exista mai multa varietate in marimele penisurilor decat ai crezut vreodataUnii experti pretind ca nu exista mare diferenta intre marimile penisurilor in erectie si ca majoritatea au intre 12 si 16 cm in lungime si intre 10 si 13 cm in circumferinta. Orice trece de valorile astea este foarte rar, spun ei.

Poate ca suna bine pentru un barbat care se teme ca femeile cred ca penisul lui lung de 13 cm este mic. Asta pana cand el descopera ca multi alti barbati din jurul lui sunt mai bine dotati decat el. Poate ca unii experti vor doar sa ii faca pe oameni sa se simta mai rau, pentru ca le alina ingrijorarile pe o perioada scurta de timp, astfel ca, pana la urma, oamenii astia vor ajunge la usa biroului acestora. Sa nu cazi in prinsoarea lor, deschide ochii si vezi adevarul asa cum e. Marimile penisului variaza la fel de mult ca marimile sanilor.

Uita-te in jurul tau. Vei vedea tot felul de oameni, de la scunzi la inalti, pana la slabi si grasi. Uita-te la femei. Sanii lor sunt fie mici, fie mari. Exista la fel de multe femei care au sanii mici sau mari la fel cum sunt si cele cu sani de marime medie.

Exista si cazuril mai rare: femeile fara sani deloc sau chiar opusul, cu sani de marimea pepenilor. De asemenea, exista la fel de multe femei obeze si slabe cu sani mari, la fel cum exista si femei slabe si obeze cu sani mici.


Penisurile cresc independent de restul corpuluiFelul in care sanii sau penisurile cresc nu este acelasi cu, spre exemplu, felul in care creste un brat. Un brat creste comparativ cu dimeniunile corpului. Intregul corp creste ca o unitate, cu exceptia sanilor sau penisurilor (si alte cateva lucruri ca urechile sau nasul). Acestea cresc independent de restul corpului. Singurii factori care decid marimea lor sunt genele si aportul de hormoni din timpul copilariei. Pentru a ilustra asta, uita-te la orice femeie inalta sau scunda de pe strada. Exista o sansa buna ca ea sa aiba sanii foarte mici, adica mai putin de 4 cm in inaltime. Exista, de asemenea, o sansa reala ca ea sa aiba sanii mari, poate mai mult de 10 cm.

Cu barbatii este la fel. Un barbat scund poate sa aiba la fel de bine un penis in erectie de 10 cm la fel cum poate sa il aiba de 20 cm. Asta inseamna dublu in lungime. Acum fii atent la marimea bratelor unor oameni. Un barbat mai scund are bratele mai scurte decat unul inalt. Bratele cresc in acelasi timp cu restul corpului. Exista insa si persoane scunde cu maini de 1 m si barbati inalti cu maini de jumatate de metru.

Daca vrei sa stii ce fel de marime a penisului are competitorul tau, gandeste-te ca pentru fiecare pereche mica de sani exista un penis mic, pentru fiecare pereche mare de sani exista una mare de penis, etc. (fara sa iei in considerare implanturile). Asta nu iti spune unde te incadrezi ca marime, dar macar iti arata ca nu totul este asa cum incearca oamenii sa te faca sa crezi.

Pentru mai multe despre asta, citeste acest mesaj interesant de la un barbat asistent care a vazut o gramada de penisuri.

Citeste in continuare: Marimea medie a penisului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale