30

Femeilor le pasa de marimea penisului in stare flasca


30 Femeilor le pasa de marimea penisului in stare flasca


In pagina anterioara ai vazut ca marimea penisului in stare flasca spune multe despre marimea in erectie. Acum poti intelege de ce multor femei le pasa si de marimea penisului in stare flasca.


Se uita femeile dupa o "umflatura" in pantalonii tai?Unii barbati se tem de cum se vede penisul lor prin materialul pantalonilor. Cred ca femeile pot sa identifice forma si marimea organelor genitale atunci cand se uita la zona inghinala. Pentru a afla daca preocuparile lor sunt justificate, cateva femei au fost chestionate despre acest subiect.

Rezultatul? Da, femeile se uita la zona inghinala a barbatului, chiar daca o fac pentru o secunda. Dar in acea scurta clipire o femeie vede mai mult din penisul lui decat un barbat care se holbeaza pentru cinci minute la bustul unei femei. Simtul femeii pentru subtilitate este mult mai dezvoltat decat al barbatului, ceea ce ii permite sa ghiceasca destul de precis forma si marimea penisului tau. Ochii femeilor sunt antrenati pentru un astfel de job. Ele incearca sa isi imagineze organele genitale ale barbatului, la fel cum acesta incearca sa vizualizeze sanii unei femei doar prin observarea felului in care hainele se muleaza pe bust.

Lorelei Sharkey de la Nerve Magazine a scris un scurt articol despre asta in editia din aprilie 2001: "In aceasta lume reala a masculinitatii neexpuse, aprecierea bogatiei bine acoperite este adesea o arta subtila a privirilor ascunse si rapide. O descifrare a umbrelor. Dar intr-o clipire de ochi, vedem totul - asa cum materialul pantalonilor iti inveleste penisul atunci te lasi pe un picior. Pe care parte te lasi atunci cand stai jos. Unde, mai exact, se umple mai bine materialul. Da, ne uitam - la fel cum o faceti si voi. Doar ca noi ne ascundem mai bine."

Chiar si atunci cand porti pantaloni largi, ea isi poate da seama unde penisul tau se poate vedea prin material. Bineinteles, cu cat este penisul mai mare, cu atat mai bine se va vedea. De asemenea, cu cat pantalonii sunt mai stramti, cu atat mai usor este pentru ea sa vada ce marime are penisul tau, asa ca cine isi face griji de marimea penisului, nu ar trebui sa poarte pantaloni stramti daca nu vrea ca femeile sa stie ce marime are, de la prima privire. La plaja, femeile se distreaza pe cinste, desigur, pentru ca pot vedea totul atunci cand barbatul revine din apa. Gandeste-te la asta atunci cand apa este foarte rece!

Nota: Nu te panica acum, gandindu-te ca toate femeile pe care le intalnesti pe strada isi vor da seama ca iti lipseste ceva in pantaloni. Chiar daca femeile se uita in zona ta inghinala, asta nu inseamna ca asta fac toata ziua. De obicei, o femeie se va uita doar daca este interesata de barbat.

Citeste in continuare: Niciodata sa nu pacalesti o femeie, folosind o lenjerie cu push-up
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale