29

Marimea penisului in stare flasca versus in stare de erectie


29 Marimea penisului in stare flasca versus in stare de erectie


The Great Equalizer este una dintre temele cele mai folosite pentru a alina un barbat care isi face griji in legatura cu marimea penisului sau dupa ce a vazut in vestiarul unui club de culturism cateva penisuri mai mari decat al lui. Este o expresie inventata de cercetatorii sexuali Masters, Johnson si Kolodny (1986) in cartea lor, Sexul si Dragostea Umana, pentru a descrie faptul ca penisurile mici in stare flasca de obicei isi maresc volumul mai mult in erectie decat un penis care este deja mare in stare flasca.

Multi doctori si experti in sex folosesc aceasta tehnica gresita si spun ca, desi penisurile in stare flasca variaza mult in dimensiuni, erectiile sunt aproape toate la fel. Pe internet exista o afirmatie de acest gen:

"penisurile mai mici in stare flasca cresc semnificativ mai mult decat cele mari, asa ca atunci cand sunt in erectie ambele penisuri sunt de aceeasi marime. Cu alte cuvinte, volumul penisurilor este la fel; Penisurile mai lungi sunt mai subtiri, iar cele mai scurte sunt mai groase."


A da? Cu toate ca afirmatia lui Masters si Johnson este adevarata, adica cu cat penisurile sunt mai mici in stare flasca, cu atat mai mare este procentajul de crestere in timpul erectiei, asta nu inseamna ca erectiile sunt la fel de mari ca cele ale penisurile deja mari in stare flasca. Uita-te la cele doua exemple de mai jos...

Comparatie intre procentajele de crestere in volumChiar crede cineva cu adevarat ca aceste doua penisuri vor avea aceeasi dimensiune in erectie?

penis A:lungimea penisului in stare flasca: 5 cm
circumferinta penisului in stare flasca: 2 cm
volumul penisului in stare flasca: 14 cm cubi

lungimea penisului in erectie: 12 cm
circumferinta penisului in erectie: 3.5 cm
volumul penisului in erectie: 20 cm cubi

crestere in volum: 1000% (10 X)

penis B:lungimea penisului in stare flasca: 17 cm
circumferinta penisului in stare flasca: 4 cm
volumul penisului in stare flasca: 186 cm cubi

lungimea penisului in erectie: 21 cm
circumferinta penisului in erectie: 5.5 cm
volumul penisului in erectie: 557 cm cubi

crestere in volum: 300% (3 X)Imagineaza-ti ca barbatul cu penisul "A" ii spune unui terapeut ca este ingrijorat ca penisul sau e prea mic:

Tipul cu penis A: Domnule doctor, am vazut un tip cu un penis enorm in stare flasca. Ma tem ca al meu este prea mic.

Terapeutul: De ce iti faci griji, penisul tau creste mult mai mult in erectie decat cel care este mai mare in stare flasca. Al tau creste de ZECE ori mai mult, iar al celuilalt tip de trei ori. Ar trebui sa fii fericit si sa nu te mai ingrijorezi din cauza marimii tale!

Bineinteles ca acesta nu va mentiona ca penisul sau in erectie este mai mic decat penisul celuilalt in stare flasca...

... si ca erectia celuilalt este de aproape patru ori mai mare decat a lui...!

"Great" Equalizer...?

Comparatie intre procentajul de crestere in lungimeExemple de lungimi de penis in stare flasca versus lungimi in stare de erectie

  • Sa spunem ca un penis obisnuit lung de 5 cm in stare flasca creste pana la 12 cm lungime in erectie. Este o crestere de 200%. Wow!
  • Acum sa spunem ca un penis mediu lung de 12 cm in stare flasca creste in erectie pana la 17 cm. O crestere de "doar" 150% in lungime. Saracii de ei!?
  • Si penisul de 2 cm in stare flasca al barbatului respectiv probabil ca va creste pana la 7 cm in stare de erectie. Este o crestere fenomenala de 300%! Ce barbat norocos!


Tabelul de mai sus arata diferenta dramatica de marime intre un penis mare si unul mic, fie in stare flasca sau de erectie. Chiar daca penisurile mai mari cresc mult mai mult proportional, este clar ca acest "avantaj" nu este suficient pentru a face teoria marelui egalizator un adevarat "Egalizator".


Citeste mai departe: Femeilor le pasa de marimea penisului in stare flasca
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale