27

Un comentariu catre experti


27 Un comentariu catre experti


Catre toti psiho-terapeutii, sexologii, terapeutii sexuali si alti atotcunoscatori: Nu puteti sa le explicati clar oamenilor cu probleme legate de marimea penisului ca si femeile sunt fiinte umane, ceea ce inseamna ca atunci cand sunt foarte excitate sexual, vor sa fie penetrate de un penis, de preferat unul mare, la fel cum un barbat vrea un vagin cald, umed si strans in jurul penisului? Este vorba de sex pana la urma; senzatii nebune, in cazul in care nu ati avut parte de ele.

Este o gresala tragica sa minimalizezi parerea barbatului despre marimea penisului dand vina pe imaturitate sau denaturarea barbatilor si femeilor in materiale pornografice. Este de asemenea o greseala tragica sa spui ca astfel de ingrijorari despre marimea penisului nu au temei si ca sunt de fapt, probleme cu respectul de sine. Auto-stima este cu siguranta un factor in aceasta problema, dar nu este cauza ingrijorarilor acestora.

Apoi, negarea existentei orgasmului vaginal si a preferintei femeilor pentru marimea penisului este un rezultat al ignorantei voastre sau poate un rezultat al respectarii cu strictete a politicii de corectitudine. In orice caz, creeaza o serioasa pata asupra profesiei voastre de consilieri.

Chiar credeti ca acesti oameni care va pun intrebari nu isi dau seama ca ascundeti ceva? Nu ii ajutati daca ii tratati ca pe niste copii fara creier, care nu inteleg ce se intampla. Dar, din nou, poate intentiile voastre nu sunt de a-i ajuta inca de la inceput. Se poate sa fie din cauza ca sperati sa va stabiliti o noua baza de clienti si sa va asigurati existenta?

Oricum, daca intentiile voastre sunt sincere si singurul motiv pentru care le spuneti barbatilor ca marimea penisului nu conteaza pentru femei este ca "Ceea ce nu stii nu te poate rani", trebuie sa stiti ca aceasta teorie nu merge. Barbatii din intreaga lume sufera continuu din cauza asta. Este indoielnic sa crezi ca exista vreun barbat care crede ca marimea nu conteaza deloc. Chiar daca unuia nu i se spune niciodata ca marimea conteaza, el stie din instinct mai mult decat este invatat. Si multi barbati care au penisul mic stiu asta sau macar banuiesc. Stiu ca ca s-ar putea sa nu se ridice la nivelul asteptarilor sau ca nu sunt potriviti sa ofere un orgasm vaginal celor mai multe femei. Nu au nevoie de niste rime salvatoare sau informatii gresite pentru a se simti bine. Vor sa stie adevarul. Un terapeut sau un expert care ii alina prin informatii mangaietoare, dar gresite, le face mai mult rau decat adevarul. Nu puteti schimba faptele negandu-le. Sigur, s-ar putea sa se simta linistiti momentan, doar pentru a cadea din nou in disperare, chiar mai mare ca inainte, atunci cand dau fata cu realitatea. Ca psihologi, ar trebui sa stiti mai bine ca oricine ca asa vor reactiona barbatii cu un sindrom de imagine neplacuta la aceasta consolare temporara.

Asta nu inseamna ca o asemenea informatie ar trebui sa fie facuta publica tinerilor. Asta depinde de parintii lor. Totusi, atunci cand vor deveni adulti, acestia vor afla, fie prin logica elementara sau, mai rau, prin umilinta pe care o simt din cauza partenerelor. Atunci trebuie sa stie ce se intampla cu adevarat si de ce lucrurile sunt asa cum sunt. Ca adulti, toti barbatii au dreptul sa stie. Acestia pot face fata subiectului, pe masura ce nimeni nu se joaca cu mintile lor. Nu este corect ca singura informatie pe care o primesc adultii sa fie comentarii confuze ca "Marimea penisului nu conteaza. Conteaza foarte putin. Conteaza doar pentru cateva femei. Doar circumferinta conteaza. Doar tehnicile conteaza. Doar dragostea conteaza. Toate penisurile au aproape aceeasi marime in erectie. Femeile nu pot face diferenta, totul este la nivel psihologic. Marimea penisului conteaza doar pentru barbati. Totul este in capul tau, esti imatur."

Pentru multi barbati care nu au ceea ce vor femeile, este o chestiune de a alege intre doua rele, fie sa ramana in indoiala in ceea ce priveste marimea potrivita si importanta marimii, sau sa stie adevarul, adica faptul ca nu au un penis atat de mare pe cat si-ar dori femeile sa aiba. Asadar, luand in considerare toate intrebarile care apar pe internet, se poate spune ca a trai in indoiala este mult mai rau.

Citeste in continuare: Mituri si minciuni despre marimea penisului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale