21

Unii oameni cred ca orgasmul vaginal este doar un mit


21 Unii oameni cred ca orgasmul vaginal este doar un mit


Conceptii gresite despre orgasmul femininOrgasmul feminin (satisfactia sexuala feminina) este singurul factor din toata dezbaterea despre marimea penisului, care nu este inteles asa cum trebuie si despre care sunt create conceptii gresite. Exista oameni (pana si femei) care cred ca toate orgasmele femeilor sunt determinate de stimularea clitorisului si ca nu exista un orgasm vaginal. Prin urmare, spun ei, marimea penisului nu are nicio importanta in orgasmul feminin.

Aceasta aberatie destul de dezvoltata a fost cauzata de conceptiile gresite determinate de trei cercetari despre sex faimoase:

  • In 1950, Alfred Kinsey si cercetatorii sai voiau sa descopere care parti ale organelor genitale feminine era mult mai sensibile la stimulare sexuala. Au testat mai mult de 800 de femei prin atingerea a 16 puncte, printre care si clitorisul, labia mica si labia mare, vaginul si cervixul. Au folosit un dispozitiv asemanator cu un betisor de curatat urechile. Oricum, vaginul, in special zona punctului G, raspunde la presiune puternica si nu la atingere delicata. Asa au ajuns la concluzia gresita ca vaginul nu era sensibil, ci doar clitorisul. In 1953, Kinsey a precizat ca "vaginul este relativ lipsit de terminatii nervoase" si a luat in deradere notiunea de "orgasm vaginal".
  • Zece ani mai tarziu, cuplul format din William Masters si Virginia Johnson a incercat sa ingroape teoria orgasmului vaginal pentru totdeauna. Bazandu-se pe cercetarea lui Kinsey, acestia au concluzionat eronat ca stimularea clitorisului era singura sursa de senzatii sexuala (in regiunea genitala).
  • Feminista Shere Hite a scris in 1968 faimosul raport Hite, in care a criticat importanta vaginului in satisfactia sexuala a femeii. Aceasta a spus ca toate senzatiile sunt determinate de stimularea clitorisului. Pentru ea, era doar o cale de a minimiza importanta barbatilor asupra placerii feminine, din moment ce un penis mare nu ar face nicio diferenta pentru satisfacerea acesteia.

Un numar semnificativ de neveste frustrate si frigide s-a alaturat miscarii feministe pentru a-si arata lipsa de respect pentru barbati si pentru a striga ca nu pot avea niciodata orgasm doar din penetrare. Acestea au spus ca nu exista orgasmul vaginal, pentru ca intotdeauna au nevoie de stimulare a clitorisului pentru a avea orgasm. Insa nu au admis ca lipsa unui orgasm vaginal este cauzata de marimea nepotrivita a penisului barbatului lor si/sau lipsei de rezistenta si de tehnica in pat.

In ura lor isterica pentru barbati, acestea au pretins ca tot ceea ce intra in vagin este, prin definitie, anti-feminist. De fapt, ele insele sunt adevaratele anti-feministe, pentru ca tocmai placerea vaginala a femeii este cea care ii ofera puterea asupra barbatului.

Chiar daca Kinsey si duo-ul Masters-Johnson au avut un rol foarte important in acordarea dreptului meritat al sexualitatii, erorile lor despre orgasmul vaginal ajung departe. Chiar si astazi, multi sexologi isi bazeaza cunostintele exclusiv pe cele doua cercetari. Mai tarziu, vei descoperi sfaturi gresite din partea specialistilor sexologi care folosesc aceste principii false cand le raspund barbatilor la intrebarile despre marimea penisului (vezi pagina 25, Exemple de "Ajutor" Gratuit din partea Expertilor).

Nota:

In ultimele patru-cinci decenii, obsesia barbatilor referitoare la marimea penisului a crescut simtitor. Multi oameni dau vina pentru asta pe cultura americana de dupa razboi, unde totul trebuia sa fie mare pentru a avea o valoare. Oricum, aceasta este o explicatie falsa si ieftina. Este mai probabil ca cei care au negat existenta orgasmului vaginal sa fie responsabili de aceasta problema. Acestia au semanat indoiala si speranta in mintile barbatilor, spunand ca marimea penisului nu conteaza pentru placerea feminina, cu toate ca barbatii stiu asta din instinct, de unde rezulta si conflictul interior.

Problema marimii penisului afecteaza barbatii si cuplurile de pretutindeni. Daca mai mult de un 20 de milioane de barbati din Europa sufera din cauza unui penis mai mic, atunci imagineaza-ti cat de multi sunt in intreaga lume. Cateva zeci de milioane de oameni in plus considera ca marimea medie a penisului nu este adecvata pentru femei. Tot ceea ce vor este un raspuns adevarat la intrebarea despre marimea penisului.
... A nega ca marimea penisului afecteaza orgasmul vaginal inseamna a le ascunde acestor barbati adevarul.

Citeste in continuare: Cum strica relatiile problemele legate de marimea penisului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale