19

Stimularea vaginala determinata de circumferinta penisului


19 Stimularea vaginala determinata de circumferinta penisului


De ce prefera femeile un penis gros  • mai multa frecare si stimulare mai intensa a peretilor vaginului
  • dilatare a vaginului (sentimentul de "deschidere")
  • stimularea punctului G si a zonei AFE.

Un penis mai gros provoaca o satisfactie vaginala mai intensa deoarece o circumferinta mai mare creste frecarea si presiunea asupra peretilor vaginali. Primii cativa centimetri ai acestora sunt incarcati cu nervi sensibili la atingere. Un penis mai gros amplifica si placerea femeii pentru ca vaginul sau se dilata si provoaca mai multa presiune si frecare asupra punctului G si a zonei AFE. De obicei, femeilor le place sentimentul de "deschis", sentimentul de a fi patrunsa de un penis gros. De asemenea, pare sa le placa in special partea cu miscarea de du-te vino, adica de scoate penisul si de a-l introduce iar, pe care o experimenteaza la penetrarea unui penis gros. Cu cat este mai gros penisul, cu atat mai mult peretii vaginului se vor modela dupa acesta si cu atat mai mult ea va avea astfel de senzatii.

Penetrarea cu un penis foarte gros:
Observa dilatarea vaginului si cum peretii acestuia se muleaza pe penis.

Un penis gros ofera si mai multe senzatii clitorisului.Multi cred ca orgasmul la nivelul clitorisului nu poate fi influentat de marimea penisului. Oricum, clitorisul este mai mare decat se poate observa in partea exterioara.

"Corpul" clitorisului, care este conectat cu glandul, este aproape la fel de lung ca si prima articulatie a degetului tau mare. Acesta are doua picioare cu o lungime de 9 cm care se intind in interiorul si exteriorul corpului. Mai exista si doi bulbi care se extind in afara corpului, cate una pe fiecare parte a cavitatii vaginale si sunt compuse din tesut erectil. Este evident faptul ca un penis gros va crea mai multa stimulare a acestor picioare si bulbi.

vedere 3D a clitorisului.
pozitia clitorisului in jurul orificiului vaginului.

Un penis mai gros poate contribui, de asemenea, la crearea unui orgasm la nivelul clitorisului din alt motiv: in timpul penetrarii, din cauza tensiunii, labia interioara se intinde. Din moment ce acestea se leaga de un capison al clitorisului, miscarile lor fac acest acoperis sa alunece in sus si in jos peste clitoris.

Cu un penis mediu, femeile nu au parte de un orgasm la nivelul clitorisului doar din pentrare. Cu toate ca unele cupluri pot ajunge la un astfel de orgasm prin experimentarea unei pozitii numite CAT, "Coitus Alignment Technique", in care penisul barbatului se freaca incontinuu de clitorisul femeii.

Cativa barbatii au declarat ca sotiile lor adesea nu pot avea orgasm in timpul penetrarii pentru ca acestea spun ca "vaginul lor este prea umed". De fapt, acestea incearca doar sa caute o scuza pentru ca barbatii lor sa nu se simta prost din cauza penisului. Aceasta lipsa de senzatie nu este cauzata de lubrificarea abundenta, ci din cauza unei circumferinte mici a penisului. Daca nu ai penisul indeajuns de gros pentru a determina o presiune asupra peretilor vaginului, ea nu va mai avea aceleasi senzatii. Daca aceasta se cearta cu tine pe aceasta tema, intreab-o daca i-a spus vreodata unui barbat cu un penis foarte gros ca vaginul ei este prea lubrefiat. Sa fii sigur ca vaginul nu poate fi niciodata prea lubrefiat pentru a face fata unui penis foarte mare.

Pe scurtIn timpul penetrarii, cele mai multe femei nu vor avea aceleasi senzatii de la un penis mic ca de la un penis de marime medie. In plus, senzatiile cauzate de un penis de marime medie nu se vor compara cu cele produse de unul mare. Asadar, daca faci parte din acei barbati care au un penis mic si vor sa isi satisfaca femeia, atunci trebuie sa folosesti alte metode decat doar penetrarea, pentru ca ea nu va fi satisfacuta.

Cand este foarte excitata, aceasta ar putea sa aiba un orgasm vaginal sau la nivelul punctului G doar din penetrare, dar, in general, va avea nevoie de stimulari simultane ale clitorisului pentru a-i crea orgasm. Mai mult decat atat, trebuie sa te folosesti de metodele de stimulare orala si manuala (afla totul despre Arta sexului oral), daca vrei sa o faci fericita din punct de vedere sexual. Mai multe detalii in Sfat despre Marimea Penisului Pentru Barbatii cu Penisuri Mici.

Citeste in continuare: Alti factori care ii influenteaza orgasmul
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale