17

Orgasmul feminin


17 Orgasmul feminin


Pentru a intelege de ce marimea penisului are impact asupra satisfactiei vaginale, trebuie sa stii cateva lucruri despre orgasmul feminin.

Orgasmul feminin este un fenomen complex.Organele genitale ale femeii contin cel putin patru zone diferite ("puncte erogene"), care sunt responsabile de stimularea sexuala:
  • clitoris
  • punctul G
  • epicentrul ("stimulatorul de orgasm", dupa parerea lui Dr. Newman Lin)
  • zona AFE (Anterior Fornix Erotic)


Orgasmul feminin poate fi divizat in patru categorii, fiecare dintre ele producand diferite senzatii pentru o femeie.
  1. Orgasmul vulval poate fi indus fie prin penetrare, fie prin stimularea manuala a vulvei (clitoris, labia mica). Dupa ce are un astfel de orgasm, femeia abia s-a incalzit si se poate sa vrea mai mult, ceea ce inseamna ca este capabila de orgasm multiplu.
  2. Orgasmul vaginal este rezultatul unei stimulari puternice a punctului G in timpul penetrarii. Acesta incepe cu cateva contractii ritmice in partea de jos a vaginului (muschii pelvieni) si se incheie printr-o contractie intensa a tuturor muschilor. In timpul unui astfel de orgasm, femeia isi tine involuntar respiratia, la inceput, iar pe masura ce atinge punctul culminant, expira puternic.
  3. Orgasmul uterin apare de obicei ca un rezultat al stimularii intense a Epicentrului (stimulatorul orgasmic). Acesta se manifesta prin contractii puternice ale vaginului si ale uterului, apoi printr-o caldura intensa, ce se prelungeste de la abdomenul inferior pana la piept. Dupa acest tip de orgasm, femeia simte o satisfactie sexuala mai puternica decat in cazul unui orgasm vaginal.
  4. Orgasmul mixt este o combinatie intre oricare sau toate orgasmele de mai sus. Femeia isi contracta vaginul si isi mentine respiratia.

Nota:

Pe langa toate aceste patru categorii, exista si alte tipuri de orgasm feminin, repectiv orgasmul anal, orgasmul la nivelul sfarcului sau cel uretral. Numai ca acestea nu sunt importante in ceea ce priveste marimea penisului. (O femeie normala care face sex anal prefera o circumferinta medie a penisului si o lungime mai mare decat media. De asemenea, o femeie obisnuita care prefera masturbarea uretrala, foloseste obiecte de marimea unei agrafe de par. In aceasta categorie nu intra si starletele porno care isi penetreaza si uretra cu un penis!)

Cercetarile recente au descoperit un alt punct erogen in interiorul vaginului, pe care l-au denumit zona AFE (Anterior Fornix Erotic), ceea ce demonstreaza inca o data complexitatea orgasmului feminin. Un lucru este cert, intregul vagin joaca un rol urias in acesta. Pana la urma, trebuie sa intelegi cum afecteaza marimea penisului orgasmul feminin.

Fiecare din aceste orgasme este provocat de stimularea ritmica prin presiune si/sau frecare a acestor zone. Cu cat este mai lung si/sau mai gros penisul, cu atat starneste mai multa stimulare decat unul mai scurt sau mai subtire.

Citeste in continuare: Stimularea cauzata de lungimea penisului
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale