15

Daca exista "prea mic", atunci marimea conteaza


15 Daca exista "prea mic", atunci marimea conteaza


Exista "prea mic" atunci cand este vorba de marimea penisului?Prea multe femei insista sa spuna ca marimea penisului nu conteaza pentru satisfacerea vaginala (vezi pagina 23, De ce Mint Femeile despre Marimea Penisului). Cu toate astea, daca le intrebi daca ar iesi cu un barbat care are un penis de marimea unui deget mare, toate vor spune ca acesta ar fi prea mic, bineinteles.

Cum poate sa nu conteze un penis de marimea unui deget? ... asadar, marimea penisului conteaza. Aceasta este cea mai evidenta dovada ca marimea penisului este importanta. Sigur, nu este o mare descoperire, dar este ciudat ca multi oameni nu stiu asta.

Daca un penis de marimea unui deget nu ii ofera unei femei placere, asta inseamna ca este nevoie de ceva mai mare. Mai mare este mai bun, pana la o anumita limita, pentru ca exista si acea limita a maximalitatii. Daca analizezi imaginea cu penisul de marimea clitorisului si il maresti din aproape in aproape, in circumferinta si apoi in lungime, acesta va incepe sa ofere cat mai multa placere. La o anumita marime, placerea va ajunge la nivelul maxim. Aceasta este marimea pe care o prefera femeia. Orice penis mai mare de atat nu va aduce niciun plus de placere, pentru ca este prea mare si micsoreaza placerea sau poate provoca durere. De aceea, marimea preferata a femeii nu se traduce printr-o masura exacta a penisului, cu lungime si circumferinta, ci mai degraba o gama de dimensiuni. Cand un barbat are dimensiunea penisul mai apropiata de aceste valori (vezi pagina 40, Tabelul cu Preferintele de Marime a Penisului), femeia il alege pe el in favoarea celorlalti.

Toate acestea demonstreaza ca femeile tin cont de marimea penisului. Nu explica de ce sau cum un penis mai mare cauzeaza o placere mai intensa decat unul mai mic. Nici macar nu explica in ce masura o femeie simte mai multa placere de la un penis mare, nici nu prezinta care sunt dimensiunile preferate pentru un penis. Toate acestea le vei afla din urmatoarele pagini.


Nota:

Cu siguranta multe femei vor spune:
"Bine, dar exista si alte lucruri, precum sentimentele pentru barbat sau stimularea zonelor erogene care afecteaza placerea sexuala chiar mai mult decat marimea penisului!"
Acest lucru poate fi foarte adevarat, insa nu are legatura cu problema dezbatuta in aceste pagini.

Problema este: "Avand in vedere ca celelalte lucruri sunt egale, poate avea o femeie perfect normala si sanatoasa aceeasi placere vaginala de la orice penis, fara a tine cont de marimea lui?"

Raspunsul este un NU hotarat.
In acest mod, marimea penisului conteaza, INTOTDEAUNA.

ATENTIE


Incearca sa raspunzi la urmatoarele intrebari cu cea mai mare onestitate:

Cand ai accesat pentru prima data acest site, aveai o problema serioasa cu marimea penisului?

  • DA ---> Continua sa citesti pentru ca lucrurile se vor indrepta, daca ramai receptiv.
  • NU ---> Opreste-te aici, acest site nu este pentru tine!

Daca nu te deranjeaza foarte mult intrebarile despre marimea penisului, dar ai probleme cu increderea in sine, trebuie neaparat sa citesti Manualul pentru marirea penisului.


Citeste in continuare: Un penis mare ofera o satisfactie sexuala mai intensa
Partea 2: Organele sexuale feminine
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale