13

Femeile prefera penisurile mai mari pentru ca sunt promiscue


13 Femeile prefera penisurile mai mari pentru ca sunt promiscue


Sunt femeile tarfe de la natura?Cu toate ca femeile sunt infidele, cuvantul "tarfa" are un sens negativ si nu ar trebui sa descrie o femeie. Poti spune in schimb ca sunt promiscue din fire.

Pentru multi oameni, aceasta informatie poate fi greu de digerat. Dar exista o multitudine de articole stiintifice care demonstreaza aceste afirmatii. Cu toate ca nu au fost scrise pentru a explica problema marimii penisului, acestea sunt esentiale pentru a intelege de ce femeile prefera penisurile mari.

Mai jos, vei gasi cateva enunturi din aceste articole.

Charles Darwin (1809-1882)
a dezvoltat teoria Selectiei
Naturale si conceptul de
Selectie Sexuala

Selectia SexualaOamenii de stiinta sunt de parere ca femeile aleg barbatii cu organe genitale mai mari si stimulente din punct de vedere sexual in defavoarea celor cu organele genitale mai mici.

Cel mai important lucru ce trebuie inteles este conceptul de Selectie Sexuala, care este un fel special de selectie naturala. Exista doua forme de selectie sexuala: selectie intrasexuala si selectie epigamica. Selectia epigamica este cea mai interesanta. Aceasta are loc atunci cand femeile prefera barbatii cu anumite caracteristici in favoarea celorlalti. Un exemplu este marimea penisului uman. Cu timpul, alegerea femeii a facut ca penisurile sa se dezvolte, tocmai pentru ca aceasta prefera sa aiba contact sexual cu barbatii cu penisuri mari.

Selectia sexuala si Selectia Femeii:"Asadar, atunci cand o femeie vrea un astfel de barbat si nu pe celalalt, face o alegere. Daca barbatul o abordeaza pe ea, aceasta decide daca il accepta sau il respinge. Daca, oricare ar fi motivele ei, femeia il gaseste pe barbatul respectiv "neinteresant" si ii intoarce spatele, inseamna ca a decis sa il selecteze pentru respingere. Sau, daca raspunde pozitiv la avansurile acestuia, inseamna ca i-a acordat o sansa sa continue. In orice caz, ea face o alegere."

(Perper, Timothy (1989) Teorii si observatii despre selectia sexuala si alegera feminina a fiintelor umane. Medical Anthropology 11(4): pp. 416)

Alegerea Femeii si Marimea Penisului:"Nu stim de ce masculii au organe genitale atat de vizibile, insa e clar ca atunci cand un mascul cimpanzeu vrea sa atraga o femela, isi deschide picioarele si isi scutura penisul in erectie, in timp ce o priveste insistent. Un penis proeminet si distinct ii transmite femelei ca este viril, astfel ca aceasta cedeaza. In mai multe specii de insecte si primate, masculii au penisul foarte dezvoltat si cercetatorii cred ca acestea evolueaza in mod caracteristic pentru ca femelele aleg masculii cu organe genitale dezvoltate si capabile sa stimuleze sexual. Asa ca se poate ca masculii sa fi inceput sa se laude cu organele lor genitale pentru a atrage femeile pe care le vor -- stiind ca acestea ii aleg pe cei cu organe genitale mai mari".

(Fisher, H. (1992) Anatomia Dragostei: Misterele Imperecherii, Casniciei si De ce Ratacim. Simon & Schuster, New York, 1992. pp. 177)

Promiscuitatea feminina:"Roger Short a prezis ca in speciile (primate) unde femelele se imperecheaza cu mai mult decat un mascul in timpul unui ciclu de reproducere, masculii vor avea testicule mai mari decat in speciile unde femelele se imperecheaza cu unul singur. Cand femelele sunt promiscue, sperma fiecarui mascul va trebui sa concureze cu cele ale altor masculi, si cel care produce cea mai multa sperma este mai potrivit pentru a produce urmasi. (Harvey si Clutton-Brock 1983, p.315)"

Alegerea Feminina si Marimea Penisului:"Marimea penisului este o caracteristica in randul primatelor care face posibila selectie feminina. Primatele masculine care traiesc in grupuri cu multe femele si multi masculi, grupuri in care promiscuitatea este o regula pentru imperechere, au penisuri lungi (Dixon 1978). Masculii cimpanzei le arata femelelor penisurile. Pentru ca un penis lung daruieste placere femelei (tine minte ca oamenii au cel mai lung si gros penis dintre primate), se poate ca alegerea feminina sa fie un factor care a dus lungimea penisului la extrema intre primate."

(Small, Meredith F. (1993) Alegerea feminina: comportamentul sexual al femelei primate. Cornell Univ. Press, Ithaca, 1993 pp. 109)

Competitia Spermei si Marimea Penisului:Competitia spermei poate aparea chiar si in momentul in care femela are contact sexual cu mai multi masculi la cateva zile diferenta. Aceasta se intampla pentru ca sperma este rezistenta si poate sa supravietuiasca in vaginul unei femele cimpanzeu pana la opt sau noua zile. Orice femela care face sex cu mai mult decat un singur mascul la ovulatie, da nastere unei competitii intre sperme. O cantitate abundenta de sperma (estimata in functie de greutatea testiculelor), penetrarea adanca si un penis lung reprezinta un avantaj pentru masculii care se angajeaza intr-o competitie a spermei. Pentru a castiga o astfel de competitie trebuie ca masculii cei mai vigurosi si activi sexuali sa ejaculeze de cele mai multe ori si cel mai mult. Este de asemenea evident ca o femeie care are orgasm in timp ce face sex cu iubitul sau, este mai predispusa sa ramana insarcinata cu acesta."

(Margulis, L & Sagan, D. (1991) Dansul Misterios, In evolutia Sexualitatii Umane: Summit Books, New York pp. 37)

Competitia Spermei si Marimea Penisului:"Un penis excesiv de mare nu va fi mai putin eficient in transmiterea spermei decat unul cu o marime optima, dar un penis substantial mai mic (decat mediu) va dezavantaja posesorul in competitia cu cei cu organele genitale mai mari. De aceea, trebuie sa fie testate ipotezele cu privire la competitia in transmiterea spermei in functie de lungimea penisului uman."

(Robert L. Smith (1984) Human Sperm Competition. In Competitia Spermei si Evolutia Sistemului de Imperechere al Animalelor, pp. 631)

Promiscuitatea Feminina si Marimea Testiculelor:"Alte indicii mai convingatoare despre o istorie a selectiei sexuale in care femelele se imperecheau cu poliandri, pot fi gasite in masculul omenesc. Poate ca cel mai clar indiciu este marimea testiculelor (Short, 1977). Testiculele barbatilor sunt substantial mai mari, in comparatie cu marimea corpului, decat cele ale gorilelor, o specie in care masculii sunt poligami, dar femelele se imperecheaza monogam, astfel incat "competitia spermei" in tractul reproducator feminin este absenta.

(Wilson, M., Daly, M. (1992) Omul care si-a confundat sotia cu un sclav: The Adapted Mind; (Barkow, J.H. & Cosmides, L. & Tooby, J. eds.), Oxford Univ. Press, New York. p. 299)

Promiscuitatea Feminina:"Testiculele si penisurile mari reprezinta un avantaj doar in conditiile raspandirii promiscuitatii sexuale. Printre cele mai apropiate rude ale noastre, maimutele, doar masculii cimpanzei au testicule mai mari decat barbatii. Si cimpanzeii, cu testiculele lor mari si grele, sunt mai promiscui decat oamenii. Faptul ca testiculele cimpanzeilor si ale oamenilor sunt relativ mari sugereaza ca stramosii nostri erau cu mult mai promiscuosi decat gorilele sau urangutanii --- sau decat multe persoane sunt in zilele noastre. In trecutul evolutional, cursa pentru a atinge ovulele primatelor se dadea intre spermele de la masculi diferiti. Daca doi sau mai multi masculi se imperecheau cu aceeasi femela la o distanta de cateva zile, un avantaj in generarea de urmasi il avea masculul care ejacula cea mai mare cantitate de celule spermatice. Masculul cu cel mai bun timp de imperechere, cu ejacularea cea mai puternica si cu testiculele cel mai mari era capabil sa produca cea mai buna cantitate de sperma care sa castige aceasta competitie".

(Margulis, L & Sagan, D. (1991) Dansul Misterios, In Evolutia Sexualitatii Umane: Summit Books, New York pp. 33)

Marimea Penisului si Sarcina:"Marimea medie a penisurilor umane destul de dezvoltata (cam 12 cm, versus 6 pentru cimpanzei si 3 pentru gorile) putea sa ii sperie pe alti masculi, spun evolutionistii. Sau sa atraga femelele. Sau chiar sa le intensifice placerea. Cea mai buna ipoteza este ca penisul mai lung duce sperma mai aproape de ovule: biologii de astazi pretind ca in cazul femelele care s-au imperecheat cu mai multi masculi, masculul cu cel mai lung penis a fost cel care a dus sperma acolo unde trebuie."

(Margulis, L & Sagan, D. (1991) Dansul Misterios, In Evolutia Sexualitatii Umane: Summit Books, New York pp. 23)

Promiscuitatea Feminina si Marimea Testiculelor:"Dupa cum se stie, cimpanzeii traiesc in grupuri unde mai multi masculi impart aceeasi femeie si de aceea, exista o recompensa pentru abilitatea de a ejacula des si voluminos---cine face asta, are cele mai multe sanse sa fie tatal. Aceasta conjunctura este valabila pentru toate maimutele si toate rozatoarele. Cu cat pot fi mai siguri de monopol din punct de vedere sexual, asa cum pot gorilele, cu atat mai mici sunt testiculele lor; cu cat traiesc in grupuri cu multi masculi si o sigura femela, cu atat mai mari sunt testiculele lor. Se pare ca Short a dat din intamplare peste un indiciu anatomic catre un sistem de imperechere al speciilor: Testiculele voluminoase inseamna femele poligame. Hai sa ne referim acum la barbati. Pentru o primata, testiculele unui barbat sunt de marime medie---considerabil mai mari decat ale gorilei. Ca si in cazul unui cimpanzeu, testiculele umane sunt gazduite intr-un scrot care atarna in afara corpului si unde este tinuta sperma produsa. Astfel isi pot creste rata de viata. Numai ca testiculele umane nu sunt nici pe departe la fel de mari ca cele ale cimpanzeilor, asta inseamna ca nu sunt foarte eficienti: Productia de sperma pe gram de tesut este neobisnuit de mica la un om. Una peste alta, se poate concluziona ca femeile nu sunt foarte promiscue."

(Ridley 1993: 220-21, The Red Queen)

Selectia Sexuala si Marimea Clitorisului:"Pe baza analizei despre functiile adaptive ale orgasmului feminin, putem intelege de ce clitorisul femeii a ramas mic si relativ greu de stimulat, in timp ce penisul uman a atins proportii mari. Faptul ca au un clitoris mic, ascuns si relativ greu de stimulat, le-a intensificat gandirea femeilor si puterea de a alege cu privire la stimularea sexuala din partea barbatilor. Un clitoris mai mare si mai proeminent, care ar putea fi stimulat de aproape orice atingere, le-ar fi facut pe femei mai putin capabile sa faca o comparatie intre capacitatile de stimulare ale barbatilor. Ar fi putut sa se imperecheze cu un mascul mai putin competent din punct de vedere sexual si astfel ar fi produs copii mai putin competenti sexual."

(Miller, Geoffrey F. (1994) Evolutia creierului uman prin selectia sexuala: mintea ca un dispozitiv de schimbare a flirtului. Teza nepublicata. pp. 215)

Marimea Penisului si Stiinta Ereditatii:"... Daca luam in considerare selectia sexuala, putem spune ca baietii vor avea tendinta de a mosteni preferintele mamei in ceea ce priveste partenerul, iar fetele vor mosteni trasaturile sexuale ale tatalui. Dawkins (1986) spunea ca un om este mai predispus sa mosteneasca genele unui penis mare, de la mama la fel ca si de la tata."

(Miller, Geoffrey F. (1994) Evolutia creierului uman prin selectia sexuala: mintea ca un dispozitiv de schimbare a flirtului. Teza nepublicata. pp. 113)

Importanta Selectiei Sexuala:"Spatiul masiv dedicat mainilor, buzelor, limbii si organelor genitale in cortexul uman, responsabil de simt si miscare reflecta importanta pe care o dau barbatii, in timp ce fac curte unei femei, preludiului si sexului in sine."

(Miller, Geoffrey F. (1994) Evolutia creierului uman prin selectia sexuala: mintea ca un dispozitiv de schimbare a flirtului. Teza nepublicata. pp. 182)

Citeste in continuare: Femeile prefera penisurile mari pentru ca le ofera mai multa placere fizica
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale