12

Femeile prefera penisurile mari...


12 Femeile prefera penisurile mari...


Femeile au o preferinta instinctiva si fundamentala pentru penisulurile mari:  • ... astfel ca sa existe destule gene de penisuri mari in specia umana, iar marimea medie a penisului sa fie destul de ridicata astfel incat femeile sa poata ramane insarcinate.

  • ... astfel ca urmasii femeii sa fie de asemenea capabili sa lase insarcinate alte femei si astfel sa transmita mai departe genele ei.

Prima parte a acestei explicatii poate parea inventata, dar iti va fi mai usor daca iti imaginezi opusul: femeile suspina dupa un penis mic. Daca ar fi adevarat, specia umana s-ar stinge pentru ca penisurile oamenilor ar deveni atat de mici incat nu ar putea nici macar sa ejaculeze in interiorul vaginului.

Poate te intrebi de ce natura nu a inzestrat toti barbatii cu penisuri mari, daca sunt atat de cautate. Daca toti barbatii ar avea penisuri mari, acestea s-ar putea dezvolta atat de mult incat femeile nu ar mai putea face sex cu ele. Asadar, penisurile mari sunt favorite, insa penisurile mici sunt necesare pentru a preveni ca cele mari sa se transforme in penisuri monstruoase.

A doua parte este mai logica. O femeie vrea sa aiba urmasi care sa ii duca genele mai departe. De aceea, cea mai importanta dorinta a ei este sa ramana gravida. Iar asta nu este o problema din moment ce exista atat de multi barbati disponibili. Insa faptul ca exista atat de multi barbati disponibili care chiar fac sex cu ea, creeaza o adevarata problema. O femeie stie ca toate fetele cu care fiul sau va face sex vor fi la fel de promiscue ca si ea.

Asta inseamna ca daca fiul ei nu are trasaturi superioare (penis mare si ejaculare puternica), nu ar putea sa lase insarcinata nici macar o femeie. De aceea, ea isi doreste sa se asigure ca in cazul in care va avea un fiu, el sa fie cel mai bun mascul din zona, cu gene superioare, astfel incat sa aiba sansele mari de lasa insarcinata o femeie. Retine ca scopul cel mai important al fiintelor este sa se reproduca. Dupa cum antropologul Robin Fox spunea:
trebuie sa vedem in asta o strategie a genelor de a-si produce replici.

loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale