06

Marimea conteaza pentru femei deoarece penisurile mai mari ofera o placere mai intensa... orice fel de placere!


06 Marimea conteaza pentru femei deoarece penisurile mai mari ofera o placere mai intensa... orice fel de placere!


Femeile iubesc penisurile la fel de mult cum adora barbatii vaginele si sanii. Penisul este subiectul favorit al femeilor intr-o conversatie. Faptul ca vorbesc despre asta le face fericite, iar atunci cand intra in contact cu unul, devin cu adevarat incantate.

In pagina anterioara ai vazut o analiza a preferintei femeilor pentru penisurile mari in comparatie cu atractia pe care o simt barbatii fata de sanii bine dezvoltati. Aceasta analiza demonstreaza cum un penis poate sa ii ofere unei femei mai multe feluri de placere. Adica un penis mai mare e mai bun in toate aceste categorii de placere:

 • placeri psihologice:
  • anticiparea sexului
  • excitarea vizuala
  • si una speciala: indeplinirea dorintei sale instinctive de reproducere
 • placeri fizice:
  • senzatii de atingere
  • satisfactie vaginala *

* Placerea vaginala a unei femei in timpul penetrarii este minunata, numai ca nu depinde exclusiv de marimea penisului partenerului. De obicei, un penis mai mare este mai bun pana la o anumita limita, care variaza de la o fata la alta. Unele se excita de la penisuri groase, altele de la penisuri lungi, pe cand alte fete spun ca simt o placere mai intensa atunci cand penisul este si gros si lung. Asta nu inseamna ca un penis mic sau mediu nu poate oferi nicio satisfactie. In functie de marimea penisului barbatului dar si de marimea vaginului ei, o femeie poate experimenta o satisfactie mai mare sau mai mica (vezi pagina 41, Ce sanse ai sa iti satisfaci noua prietena). De altfel, multe femei au nevoie de sex normal pe cand altele prefera sexul oral (citeste si Arta sexului oral). Dar pana si cele care nu sunt satisfacute de penetrare, vor un penis de marime medie.

Nu este usor sa explici de ce femeile iubesc penisurile mari, pentru ca exista foarte multi factori care amplifica acest subiect. Fiecare dintre acestia va fi analizat in urmatoarele pagini.

ATENTIE
Incearca sa raspunzi la urmatoarele intrebari cu cea mai mare onestitate:Cand ai accesat pentru prima data acest site, aveai o problema serioasa cu marimea penisului?

 • Da ---> Continua sa citesti pentru ca lucrurile se vor indrepta, daca ramai receptiv.
 • Nu ---> Opreste-te aici, acest site nu este pentru tine!

Daca nu te deranjeaza foarte mult intrebarile despre marimea penisului, dar ai probleme cu increderea in sine, trebuie neaparat sa citesti Manualul complet pentru marirea potentei.


Citeste mai departe: Femeile prefera penisurile mari pentru ca acestea le ofera mai multe placeri psihologice.
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale