04

Cinci mari motive pentru care femeile prefera un penis mare


04 Cinci mari motive pentru care femeile prefera un penis mare


Da, femeile vor un barbat cu penisul mare, acesta este adevarul. Insa daca cineva nu stia acest lucru, inseamna ca a crescut toata viata in padure (si nu cea din imaginea de mai jos...). De acum inainte, vei stii exact de ce este aceasta chestiune adevarata.

Exista cinci mari motive pentru care femeile apreciaza penisurile mari, care se leaga intre ele si cateodata sunt greu de separat, dar toate se refera la placere. Este vorba de selectia sexuala instinctiva si de satisfacerea sexuala. Nimic mai mult.

Dupa cum vei vedea, cea mai buna metoda de a intelege aceasta preferinta pentru penisuri mari este sa pricepi cum este o femeie, ce o stimuleaza, ce ii dicteaza instinctul sa faca si cum reactioneaza si se comporta corpul sau.

In urmatoarea pagina vei gasi o explicatie schematica a motivelor pentru care femeile apreciaza penisurile mari, urmata de o succesiune de alte 20 de pagini cu detalii despre aceasta tema.


Citeste in continuare: Comparatie intre preferinta femeilor pentru penisuri mari si atractia barbatilor pentru sani mari
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale