03

De ce sunt barbatii obsedati de marimea penisului


03 De ce sunt barbatii obsedati de marimea penisului


Barbatii care sunt foarte preocupati de marimea penisului probabil sunt ...

  • imaturi
  • instabili emotional
  • homosexuali!

...FALS!

Barbatii sunt obsedati de marimea penisului dintr-un simplu motiv: ... pentru ca marimea penisului conteaza pentru femei!Acestia sunt preocupati de marimea penisului pentru ca stiu ca marimea penisului conteaza pentru femei. Pur si simplu. (Faptul ca marimea penisului conteaza va fi explicat in paginile urmatoare ale acestui site)

Prin urmare, nu este de mirare ca toti barbatii, poate cu exceptia celor foarte dotati, isi vor face griji, la un moment dat in viata lor, din cauza aceasta. Toti barbatii vor sa aiba macar un centimetru in plus.

Mihai, un mecanic in varsta de 28 de ani, spune:

"Nu sunt atragator, sunt supraponderal si recunosc faptul ca nu sunt nici o persoana amuzanta. Niciuna dintre aceste probleme nu ma deranjeaza atat de mult pe cat o face marimea penisului meu. Are 19 de cm in lungime si 14 in circumferinta, ceea ce este bine, dar mi-as dori sa fi fost putin mai gros."


Oamenii ca Mihai demonstreaza cat de mult s-a ridicat nivelul de obsesie asupra acestui subiect. Daca acest barbat este ingrijorat de marimea penisului lui, imagineaza-ti cum se simt cei care au un penis mult mai mic! Exista alte lucruri la un barbat care, probabil, conteaza mai mult pentru o femeie decat marimea penisului, dar este greu de crezut ca un barbat sa se ingrijoreze din cauza acestora. Sa fie preocuparile lor justificate? Adesea, da. Pe parcurs, vei ajunge la partea concreta a chestiunii si vei afla care marimi sunt potrivite (vezi pagina 37, OK, Femeile Vor Penisuri Mari, Dar CAT de Mari?)

Barbatii Vor Sa Satisfaca Toate FemeileFresca murala din Pompei
(primul secol d.Ch.)
Barbatii iubesc sexul si considera ca este cel mai bun lucru din lume si sunt constienti ca si femeilor le place. Barbatul vrea sa stie daca isi satisface femeia. Vrea sa se simta viril si potrivit pentru ea. Daca aceasta spune ca este multumita, el vrea sa stie daca a satisfacut-o asa cum nu a mai fost niciodata, pentru ca se teme ca un alt barbat ar putea sa o satisfaca si mai mult.

Acest instinct este atat de bine inradacinat incat pana si acei barbati care sunt perfect multumiti cu iubita lor, vor intotdeauna sa fie siguri ca inca pot fi competitivi. Din cauza tendintei feminine catre promiscuitate, barbatul isi face griji, in subconstientul sau, ca intr-o zi s-ar putea ca unul mai viril decat el sa i-o fure. Barbatul este si mai promiscuu decat o femeie, si simte o nevoie instinctiva de a satisface toate femeile, nu doar pe cea cu care se intalneste.

Andrei, un banker in varsta de 40 de ani, spune:

"Am tot ce mi-as fi putut dori vreodata de la viata: un loc de munca, bani, sunt casatorit si indragostit de o femeie minunata. Activitatea noastra sexuala este excelenta. Penisul meu este mic, dar la fel este si vaginul sotiei mele si chiar ne potrivim. Eu vreau, totusi, sa stiu ca pot satisface si alte femei. Nu am nicio intentie sa imi insel vreodata sotia, chiar ma ingrijoreaza acest lucru."


Claudia, o dansatoare din Timisoara, vorbeste despre prietenul ei:

"Isi face griji incontinuu despre penisul sau, pentru ca este gros, dar nu si lung. Eu ii spun tot timpul ca este indeajuns de mare pentru mine, dar el continua sa se framante. Doctorul mi-a spus ca am un vagin mic. Asadar, penisul sau este destul de lung pentru mine. De ce isi mai face griji?!"


De fapt, el nu este preocupat ca nu te satisface pe tine,
...ci se teme ca nu ar putea satisface alte femei.

Citeste mai departe: Cinci mari motive pentru care femeile prefera un penis mare.
loading...

Manual complet pentru
marirea penisului
Manual pentru marirea Penisului
colectie completa de exercitii si tehnici 100% naturale

marire de 3-5 cm in 2 luni

manual in limba romana

lucrare 100% originala, inregistrata la OSIM

rezultate permanente garantat!

livrare confidentiala in
maxim 3 zile lucratoare!sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna.

Controlul acestor senzatii si stari prin aplicarea unui program de motivare psihica si fizica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca".


Dr. Marian Vornicu

citeste sfatul medicului!


site-uri partenere


seductie.ro

Colectie de tehnici si metode de seductie prin care inveti cum sa intri in sufletul si in patul femeii dorite!

kama.sutra.ro

Cel mai bine vandut manual de sex din toate timpurile! Colectie de tehnici si pozitii sexuale